HUILEN vanwege topprestatie!! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu HUILEN vanwege topprestatie!! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

HUILEN vanwege topprestatie!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

05 Februari 2011 | Nederland, Groningen

Ik had het vanochtend al op facebook gezet, het word een mooie dag en vandaag was dan ook om te huilen!! Huilen omdat Esme en Judith vandaag gewoon 2de zijn geworden bij de worldcup wedstrijd in Cesana... Spontane emoties, dat is toch wel het allermooist!! Wat hebben hun het ontzettend goed gedaan, elke wedstrijd worden ze steeds beter. Met nog 1 wedstrijd te gaan, het WK in konigsee, vergroot bobteam kamphuis haar kansen. Wat kan sport toch ontzettend mooi zijn!
Hierbij wil ik de meiden feliciteren met het historische resultaat, echt super goed gedaan! Ik ben ontzettend trots op jullie!!

Ik ga straks mijn koffers pakken om vervolgens maandag naar Winterberg te vertrekken, waar ik zelf aan een nieuw avontuur begin. Ik mag 2 weken sturen en achterin zitten! Spannend, de baan waar het allemaal 2,5jaar geleden is gebeurd!!

• 05 Februari 2011 - 14:14

Jan En Anja:

He Jannicke, mede dankzij jouw steun in de eerste helft van het seizoen hebben Es en Juud dit behaald! Dus ook jij van harte!!!

• 05 Februari 2011 - 15:14

Brother 1:

Topprestatie!! hulde voor de dames!