1 week bobteam ijdens - Reisverslag uit Igls, Oostenrijk van Jannicke - WaarBenJij.nu 1 week bobteam ijdens - Reisverslag uit Igls, Oostenrijk van Jannicke - WaarBenJij.nu

1 week bobteam ijdens

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

04 Januari 2011 | Oostenrijk, Igls

Voor 1 week bobteam IJdens.

Afgelopen zondag heb ik de dag van mijn leven gehad.... niet!! Zondag was reisdag, uurtje of 10 naar igls (oostenrijk), moest lukken!! Het werden er uiteindelijk 5,5 meer... We hebben over 15km 4,5uur gedaan pffff wat een ellende!! maar na regen komt zonneschijn. Maandag voor het eerst na een lange tijd zelf een bobslee naar beneden gestuurd, eerst 3 runs van damesstart, dat is bocht 5 van de 14 bochten. Vervolgens vandaag 3runs vanaf de top.. En dat was lekker zeg :) hopelijk hou ik dit vast en verbeter ik het hier er daar, maar vergeleken bij gisteren ging het alweer een stuk beter! Morgen helaas maar 1 afdaling en dan donderdag 2 of 3.. Vrijdag een leuk wedstrijdje het Nederland Kampioenschap.. wel jammer dat in het bobsleewereldje materiaal zo bepalend is, want met alle respect de slee waar ik normaal in zit bij esme dat is een wereld van verschil dan in de slee die ik nu zit. Je komt er mee beneden, prima slee om mee te beginnen maar over zijn topsnelheid zijn wel de twijfels... des te meer reden om zelf als piloot de puntjes op de i te zetten!!

Vrijdag zelf het NK sturen en zaterdag naar huis, dan zit het er voor mij even op en kan ik mijn oogjes richten op school!

groetjes

• 04 Januari 2011 - 20:10

Tita!:

Woehoeeee! Je hebt er een fan bij! Go IJDENS GO IJDENS!!! Goed oefenen en dan komt je beste paard van stal......

GO GOGOGOGOGOGOGOGo

• 04 Januari 2011 - 20:10

Tita!:

En niet stiekem naar het casino zonder mij...... ;)

• 04 Januari 2011 - 20:18

Majken:

Kak moet ik nog een keer plaatsen. Hij deed het niet volgens mij.
    Komt ie nog een keer:

Jannicke in de slee,
    zo snel mogelijk naar benee.
    Als stuurvrouw voorin,
    win win win.
    Zet hem op team IJdens,
    en vergeet je voorbehoedsmiddel niet Jannicke GLIJDENS!!!!!

Succes meid.

• 04 Januari 2011 - 20:21

Pap:

Oké, klinkt allemaal goed en nu nog maar drie dagen duimen. Ik blijf erin geloven, dus houd het koppie er goed bij. Heeeeeeel Veeeeeel Succes!!!!!!!!!!!

• 04 Januari 2011 - 20:24

Eline:

he meid, veel plezier en succes deze week! Geniet er lekker va, en blijf je eigen prestaties verbeteren!:) tof logo trouwens! X

• 05 Januari 2011 - 09:16

Urta:

Hi Ijdens, zet hem op op het NK! Achter het stuur is je plekje en knallen ga je :). Maak er een mooie tijd van. Liefs, Urta. Ps. Mooi ontwerp je slee.

• 06 Januari 2011 - 16:59

I:

Toi toi, Glijdie! Jezelf als piloot hard verbeteren, daar gaat het om!!!

• 06 Januari 2011 - 20:29

Fam. IJdens:

Hoi Jannicke en Jolien en de rest van het team.
    Wij wensen jullie morgen a.s., allemaal heel veel succes, en glij die slee in een recordtijd naar benee.
    groetjes.

• 07 Januari 2011 - 19:15

Fam. IJdens:

wauwwwww Jannicke en Jolien, fantastisch gedaan met een goede tweede plaats op het NK., achter Esmé en Judith, klasse en wij zijn blij dat het zo goed is afgelopen. Nu nog weer rustig aan naar Groningen. toi, toi,toi.

• 07 Januari 2011 - 22:09

Jan En Anja Kamphuis:

Hoi Jannicke,

Toppie 2e en wat zullen Judith en Esme je gaan missen!!!!