Kunnen Esme & Tine Nederland doen verbazen! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu Kunnen Esme & Tine Nederland doen verbazen! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

Kunnen Esme & Tine Nederland doen verbazen!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

23 Februari 2010 | Nederland, Groningen

Jaaaa vandaag is het zo ver!! Vandaag is het de grote dag voor Tine en Esme. Wat zullen zij presteren vannacht (NL) tijdens de start van de olympische spelen. Om 2 uur vannacht begint de bobsleewedstrijd, de meiden zullen dan laten zien waarom hun 4 jaar lang keihard hebben getraind. Eigenlijk klinkt het raar, zoals de remmer die traint 4 jaar keihard om 4x ong 5 seconden keihard te knallen op de Spelen! Terwijl de piloot het toch voor 4x een minuut ongeveer doet.. Jah het verschil moet er wezen.

De meiden stonden afgelopen week veel in de bladen, het zijn voor sommigen al bekende nederlanders aan het worden. Hopelijk kunnen ze deze status waarmaken en kunnen zij vannacht heel Nederland veroveren!!

Gezien hun capaciteiten zijn er zeker mogelijkheden voor een mooie einduitslag. Waar de mannen hun status niet waar hebben kunnen maken ben ik er van overtuigt dat de vrouwen dat wel gaan doen.
Hopelijk zitten we vanavond met de mond open van verbazing!!

Meiden heel veel succes vannacht met de eerste 2 runs.. Morgen zullen de volgende 2 runs volgen en dan zal blijken wie de beste is!!!

Ook wil ik hierbij de reserve Urta Rozenstruik veel plezier wensen met het aanschouwen van de wedstrijd.En natuurlijk Erik de fysio die er voor heeft gezorgt dat de meiden fris en fruitig aan de start staan.

Have fun