Het is zo'n dag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
13 December 2010 | Verenigde Staten, Lake Placid
Vrijdag hadden we de salt lake worldcup wedstrijd waar we het heel goed zouden gaan doen, word na 7en sleeen de wedstrijd gecanceld vanwege sneeuwval. Voordeel, we mochten mijn andere passie gaan uitvoeren. En ja, jullie gaan hier van schrikken. Tegenwoordig ben ik de NERD van het team, mits de anderen deze week mijn status gaan verbreken. HOE?? 158 of meer punten behalen bij bowlen! Jaaaa jullie horen het goed, 158 punten heb ik behaald. Hoe cool is dat? Ja dat is de status NERD waardig, en ja ik ben de TROTSE eigenaar van die status.
Zaterdag: Reisdag, in de ochtend om 8uur vertrokken van salt lake naar lake placid. Aankomst iets voor middennacht. Gevolg: Vermoeidheid! En ja, een best saaie dag ondanks dat ik al mijn vluchten naast mn nieuwe buddie Judith Vis mag zitten. De vraag was, zou er een klik zijn met judith, zo niet dan konden het lange 8 weken worden. Judith en ik, zijn zoals wij dat zelf vinden, best een goed remmersduo. Samen komt het altijd goed met ons, als er bij judith iets mis gaat of iets vergeet dan ben ik haar held en zorg voor de oplossing, andersom precies hetzelfde. Hoe ideaal is dat. De weken vlogen dan ook voorbij en ik ben blij dat ik Judith nu echt heb leren kennen.
Zondag: geen bijz.
Vandaag: Wachten wachten en nog eens wachten, wachten op onze slee die nog aan moeten komen vanuit Salt Lake in Lake Placid!! Momenteel zijn we een aantal uren verder en zitten we nog steeds te wachten. Ondertussend niet wetend wat ik moet doen. Er is nog genoeg te doen, denk aan huiswerk,film, spelletjes.. uuhm nee geen zin! Jaaaa de eerste dag dat de verveling toe slaat!!!
Maaaar vanaf morgen geen verveling meer.
Morgen gaan we weer 2maal daags trainen, zitten onze dagen weer propvol en hebben we geen tijd meer voor verveling. Aankomende vrijdag en zaterdag is de wedstrijd. Tot die tijd zal ik nog 4 afdalingen maken in Lake Placid en dan zit mijn taak er op. Judith en ik zullen zaterdagavond voor het eerst de kroeg in duiken voor een feestje, want die hebben wij wel verdient na 8 mooie weken. Zondag vertrekken judith en ik naar Nederland, Esme zal nog even aan deze kant van de oceaan blijven. Judith en ik zullen tevreden terugstappen op Nederlandse bodem. Ik zeur wel dat ik mij verveel, maar wat is nou 1 dag vervelen in 8 weken... jaaa gezelligheid kent geen tijd!
14 December 2010 - 01:00
Judith:
Nicki ben ook blij met jou!! We zijn een top duo!! Jing en Jang, Sjors en Sjimmie, Bassie en Adriaan, de 2 J's, Duo Punottie!!!
We RULE!!! Nog 1 weekje, maar zonder jou was het zeker niet zo leuk geweest!!!!
14 December 2010 - 16:16
Brother 1:
Succes de laatste dagen/ week!
groetjes van sam en ronald -
15 December 2010 - 18:06
Fam. IJdens:
Hoi Jannicke, wij zijn blij dat alles nog goed verloopt en dat je het goed met Judith en Esmé kan vinden. Ze zullen je zekers de komende tijd missen. (geen peptalk enz meer) Nee hier op Nederlandse bodem behoef jij je geen moment vervelen, alles is 8 weken blijven liggen en je hebt dus heel wat in te halen Neem hier bijv. je hondjes en je vrienden en trainingsmaatjes??? We kunnen bijna niet wachten op je terugkomst. Geniet nog maar lekker van dat éne weekje aan de andere kant van de oceaan. xxxxx