Gezond en sportief 2010 - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu Gezond en sportief 2010 - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

Gezond en sportief 2010

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

30 December 2009 | Nederland, Groningen

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor hun steun afgelopen jaar. Het was een moeilijk jaar, met veel ups en down, een jaar die ik over ruim een dag achter mij ga laten! Met nieuwe moed zie ik dan ook een goed jaar tegemoet.
Ook wil ik jullie allemaal een gezond, sportief en gelukkig 2010 wensen. Hopelijk kan ik aankomend jaar weer voor ‘mooie’ verhalen zorgen.

Momenteel gaat het allemaal zijn gangetje. Ik ben weer een beetje begonnen met krachttraining en gister heb ik zelfs mijn eerste duwtraining gedaan terwijl ik nog geen sprinttrainingen heb gedaan. Samen met de Braziliaanse meiden, Nicky en Ivanka hebben wij gister een heerlijke duwsessie gedaan. In duo’s probeerden we de slee steeds sneller naar beneden te krijgen,de sfeer was goed en iedereen was gebrand om mooie tijden neer te zetten. Ondanks dat ik nog amper heb getraind ging het erg lekker. Aan de snelheid en power moet zeker nog aan worden gewerkt maar het belangrijkste was, geen pijn, een lekker gevoel en ik kon de slee niet meer loslaten zo leuk vond ik het weer.
6 Januari moet ik weer naar de fysio en hopelijk krijg ik dan groen licht om de sprinttrainingen weer op te pakken! We gaan het zien!

Ook wil ik hierbij Urta,Tine,Esme en de mannen bobsleeërs heel veel succes wensen met het 2de gedeelte van het seizoen. Hoewel de ogen gericht zijn op de Spelen zullen er eerst nog een paar wedstrijden gedaan worden, waar zij zullen proberen om nog een plaatsje op de ranglijst te stijgen! Zet hem op meiden, jullie kunnen het en gaan voor een mooie verassing zorgen in februari in Vancouver!

Ook Nanda Heersma(sportpsycholoog) waar mee ik heb gesproken en die onderzoek heeft gedaan naar mijn blessure, mogelijke antecendenten en interventies van de crash van nov2008 ook bedankt!

• 30 December 2009 - 13:45

Louise:

2010 wordt jou jaar! (alhoewel we 2014 ook niet moeten vergeten;))

• 30 December 2009 - 18:51

Ivanka:

Jannicke jij ook heel veel geluk in het komende jaar. Lekker als pilote de baan naar beneden! Gelukkig nieuwjaar(alvast)!!

XX

• 31 December 2009 - 09:32

Eline:

Jannicke, ik hoop dat een topjaar wordt! waarin jij weer heerlijk kan sleeen! liefs