Olympische Nominatie is een feit!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
07 Februari 2009 | Nederland, Groningen
Ten eerste wil ik de meiden 1000maal feliciteren, ik ben ontzettend trots op ze.. Ten tweede ben ik ook blij dat ik eindelijk een weddenschap heb gewonnen, want uiteraard had ik altijd hele hoge verwachtingen omdat ik weet dat ze die nominatie verdienen(een top 8 klassering, wauw). Al zat het soms wat tegen, jullie hebben het dik verdient!! Ten derde ‘i like dancing in my underwear’ .. het is namelijk nu 12.29 uur snachts en de wedstrijd is net een paar minuten afgelopen. Dat wil zeggen, ik zit klaar om in bed te gaan maar moest eerst live deze wedstrijd bijwonen, en gelukkig heb ik dat gedaan!!
HET DAMESBOBSLEE STAAT WEER OP DE KAART!! Hierbij benoem ik ze uit tot HELDEN van het jaar..
Een dubbel gevoel voor mij… Ik heb afgelopen seizoen natuurlijk alles vanuit huis moeten volgen. Vind het erg jammer dat ik niet bij deze gebeurtenis heb kunnen zijn en in de voorbereidingen naar deze nominatie!! helaas...
Maar ook hier goed nieuws. Eindelijk na ruim 2,5maand kan ik weer mijn trainingen deels oppakken, de vraag is hoe de rug het gaat volhouden. Ht schaambeen staat weer recht, de rug zal misschien nog een tegenslag krijgen.. We zullen het over een weekje merken als ik alles weer rustig op ga bouwen (school en training).. Ook de begeleiding van de fysio zal ik terug brengen van 3xper week naar 1x en dan maar zien hoe het allemaal loopt!!
In ieder geval mag iedereen nu een biertje drinken en proosten op de dames!! PROOST
super gedaaaaan!!!
07 Februari 2009 - 02:45
Jan En Anja:
Hey Jannicke,
Wij willen jou natuurlijk ook feliciteren met de nominatie!!! Mede door jouw inzet en steun is dit gelukt!!! Hopen dat het goed gaat met rug deze week!!! We hebben zeker een biertje genomen. Groetjes
07 Februari 2009 - 09:32
Fan:
Hey meid,
Gefeliciteerd met je team en zelf natuurlijk ook gefeliciteerd!! Hopelijk kun je gauw de trainingenw eer oppakken en je bij het team voegen!!
Zet hem op meid!Sterkte
xxx -
07 Februari 2009 - 09:41
Mart En Marian:
Jannicke, mede door jouw goede inzet, nu eindelijk de welverdiende nominatie, hopen dat je er ook bij kunt zijn volgend seizoen, top ! ouders Tine -
07 Februari 2009 - 09:49
Kim:
Niet normaal!!!! jullie zijn echt helden, waar kunnen we stemmen op jullie? ;)
Echt proficiat...
En jij nicky, veel sterkte en dan kun je volgend jaar gewoon mee naar die Spelen, ge verdient het!! xxx -
07 Februari 2009 - 15:59
Eline:
Echt super goed van de meiden!
Gelukkig gaat het met jou ook weer goed! hopen dat deze week je goed bevalt en je lekker kan trainen! zou lekker zijn meis!
Liefs