4de en toch 7redenen voor diskwalificatie - Reisverslag uit Salt Lake City, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu 4de en toch 7redenen voor diskwalificatie - Reisverslag uit Salt Lake City, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu

4de en toch 7redenen voor diskwalificatie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

31 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Salt Lake City

aaaj jah jah... jaah aan de titel te lezen goed en slecht nieuws. Vandaag hadden we de wedstrijd, met 2 goede runs werden we netjes 4de in het klassment totdat er een definitieve uitslag kwam waarin wij werden gediskwalificeerd. De jury had 7 punten opgeschreven namelijk:

- jullie verslaan 1 van de amerikanen, die op hun thuisbaan zijn, en dat zorgt ervoor dat hun 5de worden en jullie vierde. dat sprookje gaat dus niet door.jullie gingen veel te snel, 128,3km uur
- de slee voldoet niet aan alle eisen
- tijdens de voorbereidingen word er geen gebruik gemaakt van een bokje (waar de slee op kan leunen)
- jullie wedstrijdpakken zijn meer waard dan de slee zelf
- esme kwam niet zonder kleerscheuren beneden (1 gat en een aankomend litteken op haar schouder dankzij mijn spikes)
- met een badkuip en schaatsen eronder verknal je de baan
- en wat de doorslag gaf was wel dat we 11kg te zwaar waren. Esme en ik die al niet de zwaarste zijn,moesten maar slechts 11kg afvallen om legaal in de slee te mogen afdalen

uuuhm 7 redenen, waar wij niet omheen konden met als conclusie:nederland is uit het klassement geschrapt! Het gevolg, We gaan morgen lekker shoppen ipv nog een wedstrijd doen! ze willen graag dat we mee doen,met als gevolg dat we na de 2de run om precies dezelfde redenen en misschien nog wel 3 extra redenen niet in het klassement komen!

Wij hebben ons punt vandaag gemaakt. Wij hebben 1 amerikaan, japan en 3 belgische teams verslagen op onze badkuip, wij zagen er weer goed uit in ons pak en hadden veel fans!!!
Wij hebben voldaan aan onze eigen doelen, ookal hoorde we voor de wedstrijd al dat we werden gediskwalificeert. Een mooie starttijd, een 4de plek, dat is het resultaat wat wij vandaag kwamen halen

Morgen beginnen we met de reis naar italie, intotaal 13/14uur vliegen, nog uren rijden, uren wachten en 7uur tijdsverschil overbruggen

ik ben benieuwd wat voor bizarre week dit week zal worden

gegroet xxx

• 31 Oktober 2008 - 14:07

Eva:

haha das wel balen, maar wat een onnozele redenen hebben ze weer:P maka shoppen is ook leuk! veel plezier en succes nog in italie;)!

• 31 Oktober 2008 - 14:10

Daan:

Ziet er goed uit topper!

• 31 Oktober 2008 - 14:15

Louise:

Jannicke!

hmmm wat een redenen zeg! nja jullie weten dat jullie het kunnen! nog veel plezier!

kus!

• 31 Oktober 2008 - 14:19

Vallie:

Hee meis,

Wat een verhaal weer! Haha...apart, heel apart!!
    Gelukkig hebben jullie wel een erg goede trainingsstage achter de rug als ik het zo mag lezen! Top!
    Succes in Cesana, goede reis en tot volgende week in Winterberg!

Dikke kus vallie

• 31 Oktober 2008 - 17:43

Majken:

ja ja dit zijn weer mooie verhalen. verheug me nu al op de volgende! en de rest dat hoor ik tussendoor natuurlijk wel weer!!!!
    heb je daar ook zo'n woensdag???
    kus majken

• 01 November 2008 - 11:46

Nienke:

Amerikanen... het blijven bjzondere mensen! Maar jullie hebben het gewoon heel erg goed gedaan! Super.

Liefs, Nienke

• 03 November 2008 - 13:35

Ronald IJdens:

Hilaries! WAT EEN GRAP! MOOIE WEDSTRIJD TOBBEDANSEN MET DE SLEE!

SUCCES VOLGENDE WEEK!