woensdag vertrek!!
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
09 December 2007 | Nederland, Amsterdam
DE eerste keer..... vliegen!
Het schijnt zo te zijn dat je de eerste keer niet meer vergeet, of het nu gaat om een eerste zoen,de eerst keer of de eerste keer vliegen. Ik vind het deze keer weer reuze spannend en ga er iig woensdag iets leuks van maken. Sinds vandaag weet ik dat ik woensdag mn eerste vlucht ga meemaken en kan nu eigelijk al niet meer wachten!! Sinds donderdag hoorde ik dat er een kans bestond dat ik wel eens naar cesana zou moeten komen, en toen ik dat hoorde ben ik direct dingen gaan regelen om zo uiteindelijk weg te kunnen. En na veel geregel werd vandaag duidelijk dat het plan doorgaat en dat ik het team weer kan versterken. Het ticket is geboekt dus ik sprong een gat in de lucht en ga er weer mooie dagen van maken.
Woensdag vertrek ik voor het grote avontuur!!!Om 7uur vertrek ik in het vliegtuig naar Milaan om vanuit daar de trein te nemen naar het station en van daaruit richting OULX waar Es en tien me komen ophalen!! Voordat ik daar ben eerst nog een aantal dagen aftellen en de spanning laten opbouwen en dan woensdag genieten en donderdag zal ik de eerste trainingen in Cesana(bobbaan turijn)meemaken. Dit is de week van de europacup en gaan we weer voor een mooie prestatie.. Volgende week zullen we doorreizen naar Altenberg om daar nog lekker te gaan trainen en dan zal ik rond kerst weer terug komen!!
Tot aan de kerst ga ik weer enorm genieten van alles en iedereen en zal ik regelmatig een berichtje plaatsen!!!
09 December 2007 - 16:46
Marion:
hey, wat leuk dat je daarheen mag!! Lekker knallen en ervan genieten (en ons op de hoogte houden :-) )
Have fun,
Marion -
09 December 2007 - 17:20
Buddy:
You crazy girl... jij bent wel van de prestaties hea:p Mare geen seks voor de wedstrijd heb ik altijd geleerd ;)
Kusss -
09 December 2007 - 17:29
Nienke:
Super dat je naar Italie gaat en dat je hopelijk ook mee gaat doen!! Succes! -
09 December 2007 - 21:25
Joop:
Geniet van alles Jannicke. -
10 December 2007 - 08:52
Tietje:
Hey lieverdje! Kom maar snel naar ons toe want we hebben je gemist... Ik vind het wel jammer dat ik zelf niet mee zal gaan naar Altenberg... Maar je buddy Roel is er wel! Dus dat komt vast wel goed... Ben nieuwsgierig naar mijn bjorn borgje!!!
TOt woensdag!!! -
10 December 2007 - 14:35
Hanneke:
Super tof, maar ben je al weg of ga je woensdag 12 weg. Ben nog ni wakker. Ben jaloers mag je alweer naar de sneeuw. Geniet van de vlucht en vliegveld Milaan is wel lleuk.
kus Hanneke -
11 December 2007 - 08:50
Madelein En Helena:
hey Jannicke!
bedankt voor je berichtje, super gaaf dat je weer vertrekken mag!! met ons gaat het goed gaan zo lekker op bedje film kijken zijn kapot van de reis maar is super hier!
horen snel weer wat van je!
liefs ons -
11 December 2007 - 12:18
Sebi:
Hey jannicke!
I'm so happy for you! Look at your mailbox!
Bye -
12 December 2007 - 16:50
Gerard:
hey girl,
wat ben jij bezig zeg. wat leuk allemaal, waar je allemaal heen gaat enzo.
Dus onze kogel-stootster word bob kamioene. Gaaf hoor.
Ik blijf je volgen.
Kus Gerard