long time ago! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu long time ago! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

long time ago!

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

29 Juli 2008 | Nederland, Groningen

Mijn vorige bericht is inmiddels alweer 3maanden geleden.

In die 3 maanden is er een hoop gebeurt met bobteam Kamphuis. Tine en Esme moesten uitkomen voor AAC( in de eredivisie) en ik heb mijn plicht gedaan namens Groningen Atletiek. Helaas, kon Groningen de eerste wedstrijd niet over iedereen beschikken en verliep de eerste wedstrijd dan ook erg dramatisch. De tweede en derde wedstrijd waren de lopers weer van de partij en had ik zelf een goede bijdrage bij het werpen. In de tweede en derde wedstrijd konden wij er dan ook voor zorgen dat we niet rechtstreeks gingen degragderen. Erg jammer dat voor een stad zoals Groningen er momenteel maar weinig 'senioren' talent is. In september moeten wij dus weer hard aan de bak om in de eerste divisie te blijven.

Ondertussen zijn de trainingen van het sleeen gewoon doorgegaan. In juni zijn wij begonnen met de starttrainingen in hardewijk(dinsdag) en hebben we gezamelijke trainingen op donderdag (lopen) en vrijdag (kracht) op papendal. Om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, overnachten wij op papendal en trainen we met zn allen om elkaar op te peppen tot nog betere prestaties.

Na een flinke spierpijn overgehouden te hebben na de eerste starttrainingen loopt het met het team steeds beter, en komen er steeds betere prestaties aan. De fysieke testen vielen tot nu toe tegen maar daar komt verandering in. Bobteam Kamphuis is al aardig gegroeit op het fysieke gebied en zal dat aankomend jaar dan moeten bewijzen tijdens de nomitaties voor de spelen.

De vrijdagen zijn altijd mooie vooruitzichten, mits de TVM ploeg aanwezig is. Wat zijn dat toch heerlijke mannen. We konden er onze ogen niet van afhouden. Gelukkig waren we dan ook altijd net klaar met trainen als de TVM ploeg van start ging.

Van 9juli t/m eind juli zal ik in belgie verblijven. Daarna kom ik 1a2 weekjes thuis en zullen we met zn allen richting italie vertrekken om daar te trainen op ijs!!