Einde eerste deel vh seizoen - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu Einde eerste deel vh seizoen - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu

Einde eerste deel vh seizoen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

18 December 2010 | Verenigde Staten, Lake Placid

Tijdens onze laatste twee wedstrijden in Lake Placid zijn we 2x 7de geworden. Tijdens de eerste wedstrijd stonden we na de eerste run 5de met uitzicht op een top 3 maar ook een top 7. De tijden lagen namelijk heel dicht bij elkaar, met een goede stabiele tweede run zou dit onze dag gaan worden. Ondanks een goede start en knap stuurwerk, een fout in een beslissende bocht wat leidde tot een 7de plaats. Niet getreurd, er moest nog een wedstrijd gedaan worden waarbij we konden laten zien dat wij thuis horen in de top. En ja, soms ligt winst en verlies zo dicht bij elkaar. Je hebt de wens om te winnen en angst om te verliezen. En het gaat uiteindelijk om hondersten van seconden. Het gaat tegenwoordig niet meer om meedoen is belangrijker dan winnen, dat is voor losers. Tot het gaatje gaan en alles geven dat levert ons de prestaties. Vandaag zijn we weer tot een 7de plaats gekomen. Een top 6 was het doel, dit doel is helaas niet gehaald maar een mooi doel om na te streven tijdens het tweede deel van het seizoen.

Zometeen nog even lekker uit eten, op stap en dan morgennacht vliegen en dan zullen judith en ik maandag op schiphol landen... hopelijk laat schiphol dat toe!!

gegroet uit Lake Placid

• 19 December 2010 - 16:12

Janny:

Hoi Jannicke. Knap gecoacht, een 7de plaats, maar er zit meer in. Misschien kunnen jullie in Europa voor verrassingen zorgen. Verder een goede vlucht gewenst. Pa zal jou en Judith (hopelijk qua weerssituatie) op Schiphol verwelkommen. Groetjes van ons allen.