bijgekomen van de bobparty - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu bijgekomen van de bobparty - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

bijgekomen van de bobparty

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

12 November 2007 | Nederland, Amsterdam

Daar was ik weer.. Inmiddels vanuit Oostenrijk. Wij zijn gister rond half 11 vertrokken uit het witte winterberg en gisteravond hier bij innsbruck aangekomen! Na een lange rit,die voor tine en mij erg zwaar viel zijn wij weer heel hier aangekomen. De kater kwam inderdaad later. Afgelopen zaterdag hadden weee afsluiting van de trainingsweerk. Sochtends waren er familie en kennissen die meekonden kijken bij de afdaaltraining, waaronder ook mn paps en broertje.Hoop dat ze het leuk hebben gevonde, maar die indruk kreeg ik wel!ik vond het fijn dat jullie er waren en ook om te zien met welke gekke mensen ik hier allemaal zit:P!!! smiddags hebben we een rondleiding gegeven en kon er worde afgedaald met de taxibob. Uiteindelijk waar het om draaide was de leuke afsluiting in de vorm van ee big party tegenover ons hotel. De punanies gingen vol goede moed naar de overkant met als gevolg dat tine en ik ff showtje weggaven op de bar. Vervolgens gingen esme en ik met de punanidans alle fransen bij langs inclusief de potjes en dekseltjes;) Waar weer leuke dingen zijn gebeurt, zo zal ik niet teveel in details gaan schrijven maar er was zeker sprake van lichamelijk contact!! Rond 4uur zijn we dan maar heerlijk gaan slapen om zo toch nog wat slaap te krijgen! Echter viel de ochtend wat zwaarder maar alles was al redelijk gepakt dus konden zo instappen en wegwezen. Inmiddels zijn we dus hier en hebben we vanochtend krachttraining gedaan, vanmiddag gaan we de slee in orde maken en dan de bob lopen. Vanavond ff de baan uit mn hoofd leren en dan ga ik morgen zelf voorin zitten met roel.. en ik heb zo'n idee dat wij een perfect team zijn!!!

• 12 November 2007 - 12:46

Irm:

Heee Meid!
    Klinkt allemaal super joh! Leuk je verhalen vanuit daar te lezen.
    Nu zelf sturen, moet ook spannend zijn! Maar gaat je vast heel goed af! Ik vertrouw er op :D
    succes morgen! You can do it!!
    Kusss Irm

• 12 November 2007 - 15:47

Glijbewijs:

heeeeeeee kanjer.
    is het allemaal een beetje te doen?
    vast wel, jij kan alles aan.
    Hier in Hoogkerk mis je helemaal niks hoor, grouw, koud, heel veel regen, hagel en wind.
    Geniet er dus maar lekker van en ffies je best doen natuurlijk en dan bedoel ik natuurlijk overdag he he he ;-)
    groetjesssssss Bert

• 12 November 2007 - 18:28

Steev:

miss you!

veel plezier nog...)gaat je goed af volgens mij P.

kussiej,,,,liefs

• 12 November 2007 - 20:41

Paps:

Hoezo broertje, het was wel je BROER die speciaal voor jouw kwam en jou erop attent maakte dat je stage-adres ook op de bob staat. zie foto's. Verder was het een geweldige dag met elkaar en hebben wij genoten van de sneeuw die met bakken uit de lucht viel. veel succes met de bobtraining en houdt het hoofd koel als punanie. Roel zal wel over stalen zenuwen beschikken, wanneer hij achterinzit. toy-toy-toy en tot horens, groetjes en xxx van ons.

• 13 November 2007 - 12:22

Barbara:

Hey punanie-iekie

Wauw klinkt super allemaal!
    Ligt er in Oostenrijk ook zoveel sneeuw??
    Straks zeker ook nog even skiën naast alle trainingen.
    Wees voorzichtig en vermaakt je!!

Liefs Barbara