Vrouwen 8ste op Olympische Spelen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
26 Februari 2010 | Nederland, Groningen
Ja jullie lezen het goed Esme en Tine zijn 8ste geworden op de Olympische Spelen!!! Dat verdient een dikke felicitatie want dit is een super prestatie. Na Canada, Amerika en Canada is Nederland 4de geworden in het landenklassement en gewoon 8ste in totaal. Ongelofelijk!!
Echte helden zie je maar zelden. Esme, tine en reserve urta zijn echt helden.
Dit was het debuut van de meiden! Ze hebben afgelopen jaren mooie prestaties neer gezet en op het moment suprême doen ze er nog een schepje bovenop en presteren ze optimaal. Ik heb er haast geen woorden voor want die is echt een heldendaad. Super gedaan meiden!
Geniet er lekker van en maak er nog een mooi feest van de laatste dagen! Het is jullie zo gegund!!!
Ook wil ik hierbij even alle mensen bedanken die hebben gereageerd op mijn tv momentjes afgelopen week in tv noord- tv Friesland – editie nl en vooral in de Jakhalzen van de wereld draait door. Bedankt voor alle leuke reacties!
Voor degene die het nog niet weten ik ga NIET over een maand naar Amerika. Het tripje om het bobsleeën weer op te pakken stel ik voorlopig nog even uit.
Echte helden zie je maar zelden. Esme, tine en reserve urta zijn echt helden.
26 Februari 2010 - 13:08
Merel:
terwijl ik lekker op de bank lag, natuurlijk even zappen naar Jakhalzen om je te zien! leukleuk! Hoe gaat t verder met je? nog wel ambities met de bob?
xx