Vandaag gaat het los - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu Vandaag gaat het los - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

Vandaag gaat het los

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

20 Februari 2010 | Nederland, Groningen

Vanochtend heel vroeg onze tijd hebben de vrouwen dan voor het eerst hun olympische training gedraait. De spelen gaan nu dan daadwerkelijk voor hun beginnen. Helaas kwamen ze de eerste run niet op 4 ijzers beneden, ze crashten maar zijn voor zo ver ik weet ongedeerd uit de slee gekomen en hebben een goede 2de run afgewerkt. Hopelijk worden ze vandaag ook wakker zonder pijntjes, en anders is erik er nog op ze op te knappen. In iedergeval word elk foutje afgestraft op de baan, dit kan betekenen dat waarneer je misschien niet de beste piloot bent maar geen grote fouten maakt heel goed in de top mee kunt doen.
Ik geloof in onze meiden die het moeten gaan doen, hopelijk kunnen zij medialand verbazen en het uiterste in hunzelf naar boven halen, ik denk zeker dat ze met 4 'stabiele' runs goed gaan meedoen!

Ook de mannen waren afgelopen week tijdens hun eerste training gecrasht maar bleven ook ongedeerd. Vannacht om 2uur NL tijd gaat de wedstrijd van start. Hopelijk kan edwin zijn positieve lijn doorzetten.
Ik ben benieuwd!!

De meiden moeten nog 2 trainingen afwerken en zijn later deze week aan de beurt!! Wie o Wie gaat medialand verbazen is de grote vraag?!!

Hierbij wens ik de mannen heel veel succes met de wedstrijd. Ook de vrouwen heel veel succes met de trainingen! Zet de puntjes maar goed op de í.

Do it!!!