keurige 4de plaats op europacup... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu keurige 4de plaats op europacup... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

keurige 4de plaats op europacup...

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

17 December 2007 | Nederland, Amsterdam

Zondag stonden we in een tempratuurtje van -12 graden te genieten van de wedstrijdddag. Het was koud maar gelukkig was erg genoeg te beleven om het lekker warm te krijgen. Zo was het weer super om te zien om de mannen en vrouwen wedstrijd bij te wonen en zijn er mooie resultaten geboekt voor het NL team. Als 4de mochten we van start gaan. Het was een gunstige loting omdat het ijs in het begin meestal het snelst is. Het ijs had een tempratuur van -11! Tine haar voet was nog steeds pijnlijk maar goed ingetapt zodat er een lekkere starttijd op het scherm kwam te staan. Met 5.37 waren ze veruit de snelsten van start. De run was goed alleen toen ze over de finish waren viel de tijd lichtelijk tegen. De landen Amerika,canada en bulgarije waren voor ze geeindigt en dat betekende dat ze als 4de de laatste run ingingen. De tweede run was weer goed en ook aan de starttijd heeft het niet gelegen,again the 1th place. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4de totaal plaats wat zeker een goede prestatie is. We hadden stiekem iets meer van deze dag verwacht maar zijn allemaal blij met dit resultaat. Een mooie start van het seizoen.

Vandaag zijn wij aangekomen in Altenberg. Gister na de wedstrijd zijn roel,es en ik richting altenberg gegaan en hebben onderweg overnacht in een hotel waar esme net in het bed paste. Daarnaast vonden zij het leuk om mij de hele nacht wakker te houden. Als esme niet aan het snurken was dan knalde roel er wel overheen en andersom. Esme kon dus ook met een gerust hart slapen omdat zij toch niet over Roel heen kon. Ik trilde bijna mijn bed uit maar heb ondertussen wel kunnen genieten van Roel zijn billen.... na vele belevenissen onderweg zitten we nu in het grijze altenberg waar wel goede facaliteiten zijn, dus we maken er weer een mooie week van en gaan lekker trainen hier in altenberg!!!

• 17 December 2007 - 20:55

Nicky:

toppertjeeeeeee! =D

• 17 December 2007 - 21:49

Fam. IJdens:

Hoi Jannicke. Ik lees je stukje even, maar ik snap de link van Roel's billen niet echt. Volgens ons vermaken jullie je prima. Maak er een fijne week van, en geniet er van. Groetjes: ons allen.

• 18 December 2007 - 07:26

Tamara:

Heej Meisje,

Jij vermaakt je daar prima geloof ik. Geniet er van! Hebben jullie nog een fysio nodig (A)
    Wanneer ben je weer in het land? 12 jan vier ik mijn verjaardag :)
    Maak er nog ff een toffe tijd van en tot snel!
    X

Kus Eline

• 18 December 2007 - 15:47

Louise:

toppertjes!
    ga zoo door en geniet ervan!:D

ciao xxx loe

• 18 December 2007 - 18:12

Fam. IJdens:

Hoi Jannicke. Ik hoorde dat je het nog reuze naar je zin heb, en dat Bobslee team Kamphuis nog eerste is in het klassement. Super!! Doe het morgen rustig aan op de voor jou nieuwe baan, enne als je wat ziekte verschijnselen hebt, laat het dan gelijk controleren op het Chikungunya-virus (een ziekte die is uitgebroken in de provincies Ravenna en Forli-Cesena in Italië . Volgens info bloedbank). Groetjes!!!

• 19 December 2007 - 16:26

Irm:

Haii Jannicke!
    Super gedaan jullie! Volgens mij heb je het prima naar je zin daar!
    Ik heb je kaartje gekregen hoor:P Alvast hele fijne kerstdagen terug, maar ik spreek je daarvoor nog wel:)
    Dikke kus en nog heel veel plezier!