eindelijk echt winter - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu eindelijk echt winter - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

eindelijk echt winter

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

12 November 2007 | Nederland, Amsterdam

Vandaag weer een berichtje van afgelopen donderdag nog. Internet verliep niet zoals verwacht dus kan ik mijn berichtje van toen nu pas weer plaatsen. Ik hoop nu weer up to date te blijven!!! Doordat het super hard gesneeuwd vandaag hebben we wat kracht en sprongen gedaan in het krachtcentrum waar ik onder de indruk was van de zweedse dames... 2 redelijke stevige meiden en 1 verspringster postuur die even lekker haar krachtoefeningen aan het doen was, damn ik stond daar echt even van te kijken toen ik met ze meeging trainen~!! Hele leuke dames, net als de belgen waar we weer ontzettend om hebben gelachen. Dinsdag hadden ze hun afdaling gemaakt en een aantal keer gecrasht , en dat waren beste crashjes, recht op het dakje en dan een stukkie doorgelijden... heerlijk!! Vandaag vanwege het enorm slechte weer hebben kyoma en esme 1afdaling gemaakt en heb ik de run gefilmd. Doordat het zo had gesneeuwd was de baan een stuk trager geworden en was het niet te doen. Vanmiddag komen er nog meer gasten vanwege het sponsorweekend en dan gaan we vanavond een filmpje kijken en een drankje.
Donderdag zijn esme tine en ik in de taxibob 4mans gegaan wat erg spectaculair en lachen was.. Achteraf viel het mee en kwamen we als echte bobbers de slee uit!!! ook van de roddelbahn geweest, wat ook een leuke uitdaging was!!

Morgen komen er meer mensen om ons te aanschouwen en gaan we lekker knallen hopelijk(moet het wel mooi weer zijn) Daarna gaan we onze tas inpakken en maken we ons klaar voor een avondje drinken voor helemaal niks aangezien we arend uit de brand hebben geholpen!!! Zondagochtend vertrekken we richting oostenrijk en zal vanaf daar weer gaan mailen!

• 13 November 2007 - 14:28

Joop:

Jannicke.
    Wat mooi dat jij je daar enorm vermaakt, je hebt zelfs naast het trainen en afdalen ook nog tijd voor enig lichamelijk contact. Je mag best wel in detail komen, vind ik niet zo vervelend. Maar ik hoop dat de tijd in Insbruck ook zeer nuttig zal zijn. Geniet ervan, ook van de sport natuurlijk.
    Joop.

• 16 November 2007 - 21:41

Jas:

Hé meis,
    Doe je wel een beetje rustig aan! Lijkt mij behoorlijk heftig daar!! Ik ben net aangekomen in het noorden en iedereen kijt hier domino day..... whahaha niks aan want ze gaan het record toch niet halen dit jaar. Ik ga je voorlopig niet zien denk....(zal rond kerst zijn...) Heel veel succes nog de komende tijd! Ik denk aan je!!
    Liefs jas