eerste dag
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
05 November 2007 | Nederland, Amsterdam
people,
Hier eindelijk een berichtje van mij vanuit het sportcentrum in winterberg!! op het hotel hebben wij geen internet dus moet het via internetcafes of nu uit het sportcentrum. Gister aangekomen na een lange maar indrukwekkende treinreis, met alle soorten duitsers wel gezien!!! Bij aankomst zijn we direct het zwembad ingedoken en van de sauna genoten. Vandaag hebben we de ijzers in orde gemaakt zodat we morgen dus voor het eerst kunnen afdalen!!! Net krachttraining gedaan en vanavond een rustig avondje, waarschijnlijk weer een zwembadje saunatje filmpje!! morgen mn eerste runs dus ik hou het hierbij!!! Morgen de grote dag en kijk er erg naar uit!!! Verder hier super gezellig met alle nederlanders enne we gaan er lekker voor!!!Hotel is erg relax en kijk alweeruit naar mn bedje;)!!!
ps...majken bedankt voor je kadotje, komt goed van pas;) heb het ff in de wasmachine gegooit:P!!!
verder nieuws volgt;)!!
verder nieuws volgt;)!!
05 November 2007 - 21:58
Fam H. IJdens:
Hoi, meid. Ik heb net alle informatie van Esme gelezen. Het gaat dus met alle blauwe plekken gepaard. Doe voorzichtig,en houdt je koppie erbij. Succes, en wij blijven je volgen. Slaap lekker,en de groeten van ons allen.