run 1,2,3 en crash 1 is een feit
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
06 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Heeej hier weer een berichtje vanuit het sportcentrum waar we straks een tennistoernooitje gaan houden!! en deze anna laat haar tennistalenten dan ff zien!! Vandaag mn eerste 3 runs gehad... Het was een beetje slecht weer maar het weer klaarde gelukkig op!!! desondanks erg leuk gehad, op het begin helemaal geen spanningen en als een koele kikker lekker gaan met die banaan(bob)!!! deze punani, ja zo noemen wij ons!! In run 1 , bij bocht 11 direct een crash waardoor we een stukje op de kop en zijkant gingen het gevolg een schaafwond op de schouder en verder zal het nog wel wat stijf worden straks na het tennisen... Toch vol goede moed gingen we de 2de en 3de run in wat al stukken beter ging, piloot nog niet tevreden maar ik vond het wel ff lekker om achterin te zitten... Het was erg goed te doen en heb enorm genoten toen we beneden aan kwamen!!! Ik zeg: dat gaan we vaker doen:D !!!
Morgen weer een dag en vandaag lekker rustig dagje, ff heerlijk tennissen dan afkoelen in het zwembad en dan morgen weer knallen!!!
Kussje van mij!
Kussje van mij!
06 November 2007 - 15:33
Robbert P:
Thats how we like to hear it!!
Go on en tjah crashen hoort erbij.. Krijg je trouwens een leuke adrenaline rush van he;)
Groetjes uit Calgary! -
06 November 2007 - 15:33
Merel:
Skattie, een ervaring rijker, maar niet veel mooier ;) Pas op dat je nog wel gewild blijft bij al die lekkerheden daar :p
Kus -
06 November 2007 - 15:38
Tine:
Je bent een toppertje en ik vind het leuk dat je het gaaf vind!! Je bent een echte punani!! -
06 November 2007 - 15:40
Kyoma:
Koele kikker! Klasse! -
06 November 2007 - 15:47
Suzanne:
Wat vet zeg! echt een topper jij nog veel suc6!
kus suuuz -
06 November 2007 - 16:07
Yannick.:
Hey Topper!!
gaaf man winterberg zitten jullie nu??
toff veel plezier daar en tot hores.
Ciao xx -
06 November 2007 - 18:12
Jacqueline:
wohhhhhhh.. echt weer iets voor jou he! Maare was jij piloot die eerste run?!? -
06 November 2007 - 18:20
Cherine:
heeey
leuk dat je ff een mailtje stuurt ben blij te horen dat alles goed gaat en dat je het naar je zin hebt wel jammer van die crash maar jah dat hoort erbij :P. heel veel succes en laat gauw weer wat van je horen -
06 November 2007 - 18:32
Samira:
heey Jannicke,,
Blij te horen dat je het naar je zin hebt!! Niet te vaak crashen want zaterdag wil ronald je nog wel graag heel zien
;-) veel plezier nog!
groetjes Ronald en Samira
06 November 2007 - 20:21
Eva:
Heej:D
super dat je dit ook leuk vind...
en eens moet de eerste keer zijn:p...
Mooi dat de andere 2 beter gingen.
xxx Eva -
06 November 2007 - 21:25
Pap:
leuk dat je ons per E-mail op de hoogte houdt, ik lees iedere dag je site vanuit Duitsland. Ben trots op je, maar......blijf jezelf en concentreer je goed bij iedere run. Heel veel succes.
groetjes en een dikke kus. -
07 November 2007 - 08:20
Leonie:
Heeey jannicke!!!
wat is dit nou??Aan de bobslee? wat leuk!waar zit je nu precies??
liefs Leonie (je oude turnvriendin:D) -
07 November 2007 - 09:46
Majken:
Heeeee, goed bezig!!!!!!
En ik heb nog zo gezegd, niet op je rug liggen tijdens het bobben!!!
Moet ik nou alles herhalen. hihihihi.
Veel succes nog verder.
Dikke kus Majken -
08 November 2007 - 13:40
Hanneke:
He, stuurde jij nu toen je over de kop vloog of kon je de schult op iemand anders afschuiven. ;-)
Hannie -
Hey Jannicke,
Hoe gaat het met je ?
Toch maar wel in de Bobslee ? :D
Echt tof joh !
Ook echt leuk dat je dit bij houdt op deze site. Kan ik toch even meelezen hoe het allemaal gaat daar zo !
Nou, heel veel plezier nog en succes !
Zet hem op TOPPER !! ;)
xx Jooz