Winst bij europacup in Konigsee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu Winst bij europacup in Konigsee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

Winst bij europacup in Konigsee

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

30 November 2007 | Nederland, Amsterdam

Een eerste plaats voor de meiden bij de europacupwedstrijden in Konigsee. Helaas kon ik er niet bij zijn maar het wilhemus heeft voor de meiden geklonken. Wat een mooie dag was het gister voor het team!!! Vanuit Groningen zat ik vol spanning af te wachten op een belletje vanuit duitsland en ja hoor 's middags kreeg ik een berichtje met 'doe je pampers maar in want het Wilhelmus gaat klinken!!En inderdaad droog houden kon ik niet want dit is natuurlijk een super prestatie!!!Het was een spannende dag want in de trainingen lieten ze zien dat het alle kanten op kon gaan. Ook was het spannend of Tine kon starten omdat ze hevige steken in haar enkel voelde. Maar niet getreurd gister stonden ze er, en hoe!!!Na de eerste run stonden de meiden 17 honderdsten voor op de Duitse dames en zo mocht kamphuis als laatste starten. Wat zullen deze uren, minuten zenuwslopend zijn geweest maar ze hielden hun hoofd koel. Na weer een goede start maar een iets minder run maakte de dames zich lichtelijk zorgen maar bij de finish aangekomen ging het feestje los. De mannen stonden al flink te juichen en toen kwamen ook de emoties bij de meiden los!Schreeuwen,juichen,gillen,tranen,één en al gekkigheid!! Ze hebben gewonnen en hebben er een groot feestje van gemaakt.
Ze hebben geschiedenis geschreven met deze eerste plaats. Zover blijkt is er namelijk nog nooit eerder een Europacup wedstrijd gewonnen door een Nederlands team.
Ik ben echt reuze trots op jullie en verwacht nog hele mooie prestaties in de toekomst!!! Ga zo door!!!

• 10 December 2007 - 08:55

Tiet :

0 reacties???
    HOe kan dit nou weer????

KAMPIOENE!!