Confrontatie - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu Confrontatie - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu

Confrontatie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

26 Oktober 2010 | Verenigde Staten, Lake Placid

Een berichtje om mijn hart te luchten. Het is moeilijk om woorden neer te zetten zoals ik me voel. In mijn hoofd staat het op een rijtje maar moeilijk om op papier te zetten.
Twee jaar gevochten en vandaag overwonnen…Elke dag kwam ik een stapje dichterbij en vandaag de grootste overwinning van het jaar! Twee afdalingen gemaakt in Lake Placid. Weliswaar met wat spanning maar desondanks 2 keer voldaan beneden gekomen…Het ijs was een beetje hobbelig dus zijn goed door elkaar geschud. Het is nu tijd om de periode af te sluiten en te starten met een nieuw begin! Dat begin zal worden gevierd met een middagdutje want ben nog best wel een beetje moe van de vlucht etc…

Morgen zal Judith haar eerste runs van dit seizoen gaan maken! En zal ik vrienden worden met de anderen zodat die mooi kunnen helpen met het sleeën tillen!!
… maar dat zal wel goed komen …

Vorige week lag hier nog sneeuw vandaag is het 20 graden, heerlijk genieten van de zon dus!!

Ciaaaoooo

* Elke seconde die je in het heden nadenkt over het verleden, gaat af van je toekomst *

• 26 Oktober 2010 - 17:32

Tita!:

WAUWIE!! Wat een goed nieuws! Heb de hele dag aan je gedacht... Vond het ook spannend hoor.

Top dat je lijffie je nu een keer niet meer in de steek laat... Tijd voor jou come back schatje! Jij kan het!
    Mijn topper!

• 26 Oktober 2010 - 17:56

Gert:

heeey!!
    super goed van je!
    en succes morgen;)

• 26 Oktober 2010 - 18:10

Yda:

Wauw dat is goed de eerste overwinning is er, ga zo door

• 26 Oktober 2010 - 18:18

Pap En Mam:

Geweldig, wij wisten het, je kan het. Na een goede start niet overmoedig worden, maar kopie er nu goed bij houden en de nieuwe weg met goede moet verder gaan. DIT IS TOP. SUPER.

• 26 Oktober 2010 - 18:45

Ingrid:

Heyz! Een berichtje om vrooolijck van te worden!!! Congrats girl! You're back!

Hoe verlangend je er naar uit moet hebben gekeken ook, je zal toch zeker ook wel flink de kriebels hebben gehad...

Superleuk dat je al zo snel blogt... keep up the good work!

Hier is het nog 'reva' ten top.

Vandaag weer naar Haren geweest en het gaat niet zo best met die stomme oefeningetjes (veel pijn), maar nu even 2 weekjes NOG rustiger aandoen (van 6 naar 1 en van 1 naar 0 kg, :s) en afwachten totdat de ''echte dokter'' zegt dat ik wel of niet mag forceren...

Wil graag komen helpen je slee te tillen, maareh, komt nog wel... THAT'S THE PLAN, MAN!

Geniet ervan, meid! Niet te kritisch op jezelf zijn de komende dagen, eerst weer even erin komen... je lichaam laten wennen... mentaal op gang komen... timen met je bobmaatje(s).... dan komen de mooie tijden vanzelf!

xoxo,
    I, aka
    Everybody's Mental Coach :p

Pee Ess,
    Groetjes aan de meiden! -x-

• 26 Oktober 2010 - 19:07

Loesie:

jeeeeeej, glijdie heeft weer afgedaald! na deze start kan het alleen maar beter gaan, ben benieuwd! ben trots op je kanjer!:)

• 26 Oktober 2010 - 19:14

Elmar:

Gefeliciteerd man, super gaaf..

• 26 Oktober 2010 - 20:00

Mirjam:

Jiihaah! Goed meid! Keep on going! x

• 26 Oktober 2010 - 20:13

Jacqueline:

hey.. Gefeliciteerd meid:D Topperrrrrrrrrrr!!!

• 26 Oktober 2010 - 20:22

Jolien:

WAUW!!! Super meis!!!
    Van genieten!!!

• 26 Oktober 2010 - 21:33

Gerard:

goed gedaan: een nieuwe toekomst gloort

• 26 Oktober 2010 - 21:38

Eline:

wat een super nieuws zeg! Wat een overwinning weer voor jezelf zeg! Ben trots op je! Xx

• 26 Oktober 2010 - 21:53

Tom:

Hej Jnieky, denk eraan wat we in Chersonissos hebben afgesproken; laat je gaan laat je glijden, dan komt alles goed!;) succes! X

• 26 Oktober 2010 - 22:08

Ivanka:

KANJER!!!

• 27 Oktober 2010 - 01:26

Lars, Fi En Kaiden:

Hardstikke toppie! Blijf zo lekker door trainen. We zien naar de eerste wedstrijden van het seizoen uit. We blijven julie volgen in Australie. Groetjes uit Perth!

• 27 Oktober 2010 - 01:32

Jan En Anja:

Echt top voor je, zijn blij dat alles zo goed ging! Weet zeker dat meiden ook blij zijn dat je er weer bent!!!

• 27 Oktober 2010 - 06:29

Nathantje:

Wauw! Super bezig meid! Laat dat lijf van je nu maar werken, er zitten genoeg trainingsuren in!! Geniet ervan en je bent niet te stoppen!! xx

• 27 Oktober 2010 - 07:11

Eveline:

Hee topper!!! Goed zeg!! Wat een heerlijk gevoel! Ben blij voor je!! Nu op naar de volgende afdaling :)

• 28 Oktober 2010 - 19:51

Brother 1:

Hoi topper, mooi om te horen dat je alweer naar beneden bent gesleed. keep going! en maak er wat van komende tijd! maar dat zal wel goed komen.

groetjes Ronald

• 31 Oktober 2010 - 11:50

Nicky:

Topper dat je bent! We wisten allemaal dat je dit in je had! Je kunt het!

Hoe was halloween???