Altenberg is een feit - Reisverslag uit Altenberg, Duitsland van Jannicke - WaarBenJij.nu Altenberg is een feit - Reisverslag uit Altenberg, Duitsland van Jannicke - WaarBenJij.nu

Altenberg is een feit

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

20 December 2007 | Duitsland, Altenberg

Altenberg is een feit!!! Gister voor het eerst afgedaald, en het ging erg lekker!
Altenberg staat bekend als een erg ruige baan. Je gaat hier niet bijzonder hard. Je haalt snelheden van ongeveer 120 km/h. En van horen zeggen werd mij verteld dat het achterin niet altijd even leuk kon zijn!! Met een lichte spanning stapte ik achterin en esme is lief voor mij geweest! Rustig aan zijn we gestart en met minder snelle ijzers hebben we gister afgedaald. En het ging lekker!!Een paar kantjes maar de eerste 2 runs gingen erg lekker en ook over de 3de mag ik niet klagen. Een paar klapjes maar daar hoor je mij niet over piepen!!Ik heb nu verschillende banen meegemaakt en heb erg zin om mij verder te ontwikkelen en van waarde te zijn voor dit team. De krachtschoenen liggen thuis op de mat, de sprintspikes staan klaar dus dat word lekker trainen, banen meepikken en dan lekker knallen met het team! het team is erg lekker op dreef, we staan eerste i het algemeen klassement met de europacup en na de kerst zullen we verder gaan in de worldcup!! Je hoort ons niet klagen en gaan er een mooi 2008 van maken!!

Vanochtend hebben we met de britten en sprinttraining gedaan en daaruit blijkt dat we nog hard aan de bak moeten. Kwa benen lopen we achter en kwa sprongkracht ook maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de start,sturen en speelt het materiaal mee!! Vanmiddag, morgen en misschien zaterdagochtend nog afdalen en dan zal ik zondag weer in grunn aankomen!! Allemaal bedankt voor jullie berichtjes en tot gauw!!

• 20 December 2007 - 11:30

Buddy:

love yaaaa! Take it easy.
    Kusj

• 20 December 2007 - 11:40

Barbara:

Veel succes, en zet 'm op!
    Ik blijf je volgen vanuit Dokkum.

Liefs,

• 20 December 2007 - 13:59

Leonie:

lees trouw je berichtjes erg leuk!!liefs

• 20 December 2007 - 16:26

Ronald:

hoi topper! maak er nog wat van de laatste dagen!

groeten je broer!

• 20 December 2007 - 18:26

Marleen:

SUCCES!!!!

Kus Je nichtje

• 20 December 2007 - 19:07

Eline:

Geniet nog van deze paar daagjes!
    Gelukkig valt de baan mee:D
    Have fun!
    Kus(K)

• 22 December 2007 - 17:10

Fam. IJdens:

Hoi Jannicke. Blij dat je weer naar huis komt. Kan je even weer bijtanken, en met de honden knuffelen. We missen jou, tot gauw. xxx fam.