NK zit erop!!! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu NK zit erop!!! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jannicke - WaarBenJij.nu

NK zit erop!!!

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

07 Januari 2008 | Nederland, Groningen

Vannacht ben ik weer thuisgekomen van een heerlijk weekje. Het liedje 'het is een heerlijke dag' stond deze week centraal. Dit nummer hebben we dan ook dagelijks meerdere keren voluit meegezongen om zo aan te geven dat het momenteel erg lekker loopt in het team. Afgelopen week stond het NK centraal. Ik wil eerst alle mensen bedanken die gisteren NOS hebben aanschouwt, bedankt voor alle leuke reacties en hopen dat ik het oranje nog maar lang mag dragen.

Het NK is erg goed verlopen, dat bobteam kamphuis de overwinning ging halen stond al vast maar een mooie prestatie kon daarbij niet uitblijven.. Na een iets mindere eerste run pakte esme en tine het goed op en knalde de 2de run naar beneden. DE 2de run ging erg lekker en daar kijken we dan ook met een 'heerlijk' gevoel op terug! Daarnaast pakten we de 2de plek in de tirol cup waar we de duitsers voor ons moesten houden.

De mannenwedstrijd was ook heerlijk om te zien. De nieuwelingen Robbert,Jarno,Roel mochten laten zien dat zij misschien wel de aankomstige piloten voor NL gaan worden! In de trainingen lieten zij al zien dat ze steeds sneller naar beneden gingen en ook tijdens het NK knalden zij naar beneden. Robbert werd keurig derde en ook Roel en Jarno deden het erg goed op een 4de en 5de plek. Vincent en Arno werden keurig tweede en Sybren en Edwin werden Nederlands Kampioen. Met een super start van 5.09 lieten zei zien dat ze keihard kunnen starten. Het was een heerlijke dag!!!

De komende paar weekjes zal ik thuis zijn om dingen voor school te regelen, lekker te kunnen trainen en dan zal ik begin februari vertrekken richting oostenrijk voor het WJM. De andere meiden zijn gister vertokken naar Cortina om de woldcup daar te draaien... Meiden zet hem op!!!

• 07 Januari 2008 - 11:36

Eline:

Super gedaan!
    Heb gister natuurlijk gekeken naar NOS!
    Zag er wel gezellig uit daar!;)..
    Nu even uitrusten en dan weer knallen!
    Nice pictures!:D
    xxEline

• 07 Januari 2008 - 12:40

Jan En Anja:

Fijn dat je weer heelhuids thuis bent gekomen. De meiden zullen je zeker missen. Nu op naar het WJK, waar we jullie komen aanmoedigen.

• 07 Januari 2008 - 12:54

Buddy:

Was ein toevall,
    "Wat een heerlijke dag" was ook ons teamlied in Oostenrijk, hihi!
    Zag je lopen op TV, nice!
    Gauw weer keer afspreken en bijkletsen.
    Kusj buddy

• 07 Januari 2008 - 13:31

Yta:

Ik heb je gezien bij Studiosport!! Coolies!!!

Groetjes Yta

PS: mooie pakkies hebben jullie, wil ik ook wel, voor het schaatsen :-D!

• 22 Januari 2008 - 18:37

Eva:

wat leuk om op de damesbobslee site te lezen dat iedereen van dat team van de atletiek komt :) alleen dan veel sprint en ver :O :P
    xx Eva

• 29 Januari 2008 - 22:19

Nienke:

Bijna februari, je mag weer!! Succes, hopelijk voor je studie alles kunne regelen? Jammer dat ik je niet heb gezien bij Groningen indoor.
    Liefs, Nienke