3 maal is scheepsrecht!!
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
13 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Straks lekker in bad en eten en dan vroeg het bed in en dan morgen de finish halen!!!
Ik hoop mn gemiddelde nu wat indrukwekkender te maken(de positieve kant op) sta nu op 4van de 8 runs, dus dat moet echt veranderd worden!!!
13 November 2007 - 17:32
Nienke:
Gefeliciteerd met je eerste run! De volgende maak je ook af! -
13 November 2007 - 17:41
Paps:
He Punanie,
Het is vandaag de 13de, mogelijk hebben jullie morgen de 14de meer geluk. Dus houdt moed en blijf in elkaar geloven. Heel veel succes!!!! groetjes xxx paps -
13 November 2007 - 18:01
Bram:
Haha, en gisteren zei je nog dat je het gevoel had dat Roel en jij een goed team waren:P. Doe je best daar jannicke, leuk om te lezen over het bobben. -
13 November 2007 - 19:42
Louise:
Zo hee wat een verhaal, maar cool hoor!! Nu ff een paar keer de finish halen, doe je best! veel plezier daar nog!
xxxx -
13 November 2007 - 20:16
Simone:
Lief, ik vind het echt zo gaaf om al je stories te lezen! Heb helaas niet altijd tijd om te reageren maar lees ze altijd hoor:D
Veel succes met al die runs enzo (sorry, moon snapt er nog weinig van hahaha!). Hoop dat je nog heel veel plezier gaat hebben. Enjoy, my love!
Dikke kussssssss uit Utrecht. -
14 November 2007 - 17:50
Monique Goudkuil:
He Jannicke, heel veel succes zondag, ik ga naar je kijken op de tv.
Groetjes Monique Scharlakenhof.