jannicke maakt kennis met USA - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu jannicke maakt kennis met USA - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu

jannicke maakt kennis met USA

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

23 Maart 2008 | Verenigde Staten, Lake Placid

Na het goede nieuws uit Nederland, dat PSV dik heeft gewonnen van Groningen en dat Bernard weer zichzelf heeft overtroffen en dat mijn moeder weer een dagje rustig achteruit kan gaan zitten... Zijn wij ook goed aangekomen. De vlucht is goed verlopen, de vlucht kwam iets eerder aan, ik zat bij het raampje met dalen,Esme en ik kregen eten voor een persoon extra,langs de douana ging soepeljtes, de koffers waren snel gepakt... Het huren van de autos kostte iets meer tijd, maar daar kregen we dan ook wat voor terug. Esme achter het stuur, ik als bijrijder ernaast, daartussenin zit een ruimte van 1 meter, dus we kunnen nog groeien deze week!! Verder verliepen de scans bij de grens makkelijk, even vingerafdruk en oogscan en toen konden we verder..Mac Donalds tussen door en toen op naar Lake Placid. Daar zijn wij gister rond 22.30 uur aangekomen (het is 5uur tijdsverschil) en toen kostte het even moeite om in slaap te komen.Om 5uur was ik dan ook alweer klaarwakker, en heb ik het tot 7.20 uur vol kunnen houden! Hopelijk vanavond een betere nacht... maar daar heb ik alle vertrouwen in!!! Ik heb hier geen bereik met de telefoon, hopelijk word dat over 2 dagen anders als we verhuizen naar het Olympic Training Centre, waar we de overige periode zullen verblijven.. Ik zal regelmatig een berichtje achterlaten en hoop dat ik over een paar dagen weer bereik heb met de telefoon... Iedereen bedankt voor de succes en plezier smsjes, en allemaal een fijne pasen toegewenst

• 23 Maart 2008 - 12:02

Eline:

Het klinkt weer super allemaal!
    Veel plezier! En trainse daar!
    Take care! (K)

• 23 Maart 2008 - 12:05

Louise:

zo te horen gaat dit weer een leuk avontuur worden!!

veel plezier&succes!

XXX

• 23 Maart 2008 - 12:44

Tine Alias Tita:

Hey lieverdje!! Leuk om te horen dat jullie zo goed aangekomen zijn en een dikke wagen onder de kont hebben. Je zal de aankomende week nog wel moeten wennen aan het tijdverschil! Ik was echt een week moe... Ik ben benieuwd naar al jullie ervaringen daar!! Genieten he wijffie!! Ik denk aan jullie!!!

Kuss

• 23 Maart 2008 - 13:45

Rieks:

Hé bo(e)fje,

Alweer op reis!! In de States nog wel geweldig! Veel plezier.

x

• 23 Maart 2008 - 13:48

Arend:

Telefoon gaat ook in OTC niet werken, in de hele omgeving daar werken ze met andere mobiel netwerk. Dat wordt wachten tot je weer de Canadese grens overgaat. Succes daar en groeten aan iedereen.

• 23 Maart 2008 - 14:07

Nicky:

you go girl! =D

• 23 Maart 2008 - 17:32

Cherine:

heey lieverd.
    woow geweldig amerika
    heel veel succes daar, en trainse.
    maar dat gaat je ook in amerika wel lukken.heel veel plezier en ik hoop dat dit ook weer een leuke herinnering word :).

• 24 Maart 2008 - 11:10

Nienke:

Hey Yannicke!

Heel veel plezier en succes!!

Liefs, Nienke