Calgary stelt teleur!! - Reisverslag uit Salt Lake, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu Calgary stelt teleur!! - Reisverslag uit Salt Lake, Verenigde Staten van Jannicke - WaarBenJij.nu

Calgary stelt teleur!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannicke

06 December 2010 | Verenigde Staten, Salt Lake

Vaak als je verwachtingen hebt en je niet aan deze verwachtingen hebt voldaan dan kun je teleurgesteld raken. Wij allen, coach/fysio/Esme/Judith en ik waren dan ook teleurgesteld na de race van afgelopen vrijdag in Calgary. Eigenlijk zijn we die hele week doorgekomen met ups & downs... We begonnen de week goed, totdat Judith viel over de horden, esme pijntjes kreeg aan haar lies en ik uren bij de fysio heb gezeten, niet vanwege pijn, maar vanwege een houdingsprobleem die opgelost moet worden. De hele week is een beetje stroef verlopen, iedereen had pijntjes en de vermoeidheid begon het lichaam in te sluipen. Desondanks toch met goede verwachtingen de worldcuprace in. Helaas was de start en het sturen niet prefect en daardoor zakten we al gauw naar een 10de plek. Een plek wat niet bobteam kamphuis waardig is. Vorig jaar had je er misschien blij mee geweest, dit jaar NIET. Ik ben van mening dat we in de top 7 thuis horen. OEEEJ... wat zeg ik nou, vertel ik nou mij verwachtingen? uuuh jaaa want inmiddels zijn we weer in Park City, een plek waar wij allen heel graag zijn. Een nieuwe week met nieuwe kansen, iedereen is weer bijna wedstrijd fit en de eerste training zijn achter de rug. Tijd om deze week te bevestigen dat bobteam kamphuis klaar is om een plek te bemachtigen tussen de aller allerbesten!

Vrijdag is de wedstrijd en zaterdag zullen we doorgaan naar Lake Placid. Daarna gaan we richting huis. Ondertussen zijn we tenslotten ook alweer 6 weken weg, nog 2 te gaan voor het eerste deel van het seizoen.

• 07 December 2010 - 17:00

Brother 1:

Hou nog even vol!

groetjes samira en ronald

• 08 December 2010 - 13:17

Aafke:

Je staat er toch maar mooi! Het is je toch maar even gelukt!! Na al het harde werken! Ik ben super trots op je!! Held!! Dikke Kussen!!