Bizarre week
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
29 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Salt Lake City
Het was een bizarre week omdat het gemiddeld boven de 20graden is, je een verbrande kop hebt en je toch kunt bobsleeën. Het begint om half 8 met 0 graden en binnen no time word het warm. Verder hebben we de aller slechtste slee gekregen die lijkt op een badkuip met 4 schaatsen eronder. Aangezien het een oud sleetje is heeft die nogal wat mankementen. Ik pas niet tussen de slee, waardoor de eerste passen niet optimaal zijn. Esme kon de eerst dag niet bij de stuurtouwen en het zitje achterin de slee is net te klein. Daarnaast horen we altijd wel wat rinkelen, de slee bestaat ongeveer uit de helft van het aantal schroeven dat er oorspronkelijk in hoort. Gister begonnen we met jannicke ‘ KLAAR’ esme ‘STOP’, dus konden we niet starten want er zat een wesp op de pushbar.. Opnieuw de focus en een redelijk goede run! Tijdens de 2de run, werden we achterna gezeten bij de start door dezelfde wesp denken we.. Het bizarre van vandaag is dat de pushbar niet meer uit wou en Esme dus vanaf de zijkant moest duwen! Ook de slee is maar 206kg en samen met de houten en ons erbij zijn wij 13kg te zwaar..Onze oude slee is ongeveer 178kg, dat is nogal een verschil. Het leuke aan dit alles is dat je gewoon goed gekleed kan afdalen, en dat doen we in Tommy Hilfiger stijl. Tegen over ons hotel zit een Tommy winkel waar wij dus onze dollars aan hebben uitgegeven.Onder het motto What happens on tour stays on tour(dat op mn nieuwe shirt staat) zal ik morgen beginnen aan de wedstrijd.
Verder is het een hele leuk week, erg genieten van de zon, veel leuke mensen hier! Het weerzien met de belgen, Australiërs en de Amerikanen was erg leuk. Ook kunnen de Koreanen, japanners en Mexicanen niet ontbreken. De jacuzzi bevalt redelijk en het zwembad is iets te koud.
Morgen is dus de wedstrijd, vandaag gaan we even de ijzers schuren de tas pakken en nog wat relaxen!
Vrijdagmiddag zullen we beginnen aan de vlucht richting italie. Waar we dus ook te maken krijgen met het tijdsverschil, het zal dus een lange dag worden maar voorlopig staat onze kop nu bij vandaag en bij de dag van morgen
ciaociao
29 Oktober 2008 - 17:56
Jan En Anja:
Zet 'm op morgen en laat ze een poepie ruiken in dat ouwe barrel! -
29 Oktober 2008 - 20:59
Nienke:
Veel succes morgen, doe je best!! -
30 Oktober 2008 - 12:05
Mrn:
Heey meiden,
succes met de wedstrijd, jullie gaan knallen!! wie het oude die eert, is het nieuwe niet weert. Ook in de oude slee kunnen jullie winnen!!
zet hem op!
toi toi toi -
30 Oktober 2008 - 12:18
Ronald:
KNALLEN MET ZIJN ALLEN! -
30 Oktober 2008 - 18:19
Fam. IJdens:
Hoi Niek en Es. Wij wensen jullie heel veel succes, in die oude baggerslee. Ren je rot, het is gewoon te zot, dat jullie in zo'n ding kunnen kruipen. Toi, toi, toi, -
30 Oktober 2008 - 22:16
Pap:
Je moet het tenslotte leren op een oude fiets! hahahaha!!! En er was ooit eens een wielrenner die won de Tour de France op een gewone fiets inplaats van een racefiets, Succes en KNALLEN met die bak.