Glijdens back on ice
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
21 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Lake Placid
Zondag hebben wij onze eerst afdalingen gemaakt in ons beest, wat zo kunnen we onze leenslee wel noemen. Alhoewel vergeleken met vorig jaar is het nu echt een lieveling om te zien, geen kogelgaten meer in het frame maar keurig opgeknapt en overgespoten naar een grijze kleur!
De eerste start van punt 2, dat is bij bocht 3 , even voor het gevoel van het sturen,snelheid,de baan en daarna hop naar de top!! Daar stonden we dan hoor, Esme die zich al stukken rustiger gedraagt door verschillende mentale sessie en ik die weer geniet van elk moment op het ijs, en zo ook mijn eerste afdalingen van dit seizoen waren weer om te genieten. De eerste blauwe plekken zijn er al wel, want de runs gingen niet geheel vlekkeloos maar dat moet ook niet want wij willen alleen maar beter en beter. … we gaan uiteraard voor perfectie!! Mocht de run wel helemaal goed gaan dan word je alsnog door elkaar geschut, dus ja een blauwe plek hier en daar dat hoort erbij! ...
Maar toch na allebei spanning gevoelt te hebben is de ontlading er weer af en willen wij nu alleen maar meer en meer en vooral ook sneller. Want het ijs is goed hoor, er zijn al skeleton records verbroken, dus wij willen ons eigen record ook zeker gaan verbreken.
Vandaag de tweede dag gehad. Een woord die goed bij deze dag past is toch wel dat ik een gelukkeling ben!! Ik weet niet of het een correct Nederlands woord is maar ik gun mij vandaag dit woord toe.. omdat:
- Ik de eerste 7 trainingsruns op mijn naam heb geschreven als remmer van NL dit seizoen
- We elke dag uit eten gaan, ochtend middag en avond. Wat al een btje begint te vervelen
- Ik al heerlijk moe ben maar toch het geluk heb dat ik kan doe wat ik leuk vind en dat is bobben
- Ik vandaag 2 super runs heb gehad met mooie eindtijden
- Ik ook 2 slechte runs heb gehad maar het geluk had dat we van 2 ijzers toch weer op 4 terecht kwamen en dus geen crash
- Ik na heel wat gepruts toch goed achterin de slee zat voordat we aan de eerste bocht begonnen, want ja als je blijft vast zitten in de slee met je voet en vervolgens weer omhoog moet komen omdat je anders er bij bocht 2 al uit kan vliegen, mag je toch wel een beetje van geluk spreken
- onze eerste 2 doelen alweer hebben gehaald en dat we dus onze doelen weer moeten bijstellen, geluk maar vooral een kwestie van presteren onder druk;)
- wij doormiddel van een koffer op een tafel te zetten, daar bovenop zelf gaan zitten met een laptop, internet hebben van de buurman.
- Wij het geluk hebben dat momenteel internet het doet van dit hotel en wij vanuit ons bedje kunnen internetten en wij dus niet op de koffer hoeven te klimmen wat natuurlijk niet helemaal ongevaarlijk is
- er een heerlijke sfeer hangt met de 4mannen en es en ik
- Ik mijn eerste compliment heb gehad van de coach in deze dagen
We hebben het dus super naar onze zin en het begin van het seizoen is erg goed begonnen.
Ik hou jullie op de hoogte
Liefs xxx
We sluiten af met de tekst: ze sleeden nog lang, noch gelukkig afsluiten.
21 Oktober 2008 - 02:36
Esme:
you rock jannicke! -
21 Oktober 2008 - 05:52
Dick:
wieeeuww!!! Wat fucking super. Ben super jaloers! Geniet ervan. Ik zit nu in de tram in den haag door de gietende regen. Kus -
21 Oktober 2008 - 06:59
Jan En Anja:
Echt top 7 runs in 2 dagen. Hoopt dat de blauwe plekken beetje meevallen en dat de rest van de week ook zo goed verloopt! -
21 Oktober 2008 - 08:23
Eline:
Dat klinkt allemaal positief zeg! Gaaf!
Geniet er maar van en ga zo door!
Liefs! -
21 Oktober 2008 - 09:46
Arnold:
Gefeliciteerd met het behalen van je eerste doelen. Wij kijken uit naar WR´s, dat zijn perfecte doelen. Heel veel glij(dens)plezier!
groetjes -x- -
21 Oktober 2008 - 13:41
Leonie:
Super jannicke!!
waren jullie toevallig van de week op try before you die?? geniet ervan daar!!
liefs -
21 Oktober 2008 - 20:35
Henk En Janny:
klinkt goed, blijf goed aan de run's werken, dan komt de juiste run vanzelf met een mooie tijd. Houd de moed erin, wordt niet overmoedig, maar neem wel op tijd de nodige rust, wij denken aan jullie, en geloven in jullie succes, gr.en xxxxx -
22 Oktober 2008 - 11:24
Louise:
Mooi dat je het daar weer naar je zin hebt! En super dat het zo goed gaat, ga zo door glijdens!:d
Kus -
22 Oktober 2008 - 17:39