Blij dat ik glij
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
01 November 2010 | Verenigde Staten, Lake Placid
Morgen de boel inpakken en dan woensdag vertrek..
Op naar de volgende baan van dit seizoen
Ciaaaao
02 November 2010 - 04:48
Tita!:
Mijn lieveheerstbeestjes! Ben trots op jullie! XX -
02 November 2010 - 09:17
Irm:
tand verloren??:P Pardon....? Maar super dat je het zo leuk hebt, en het weer goed bevalt! Gelukkig maar!! -
02 November 2010 - 15:06
Hanneke:
Stoer hoor om weer de bob in te gaan. Eva en ik hebben heerlijk genoten in Sauna Peize vorige week. succes en geniet ze. kus -
02 November 2010 - 22:13
Fam. IJdens:
Hoi Jannicke. Klinkt niet echt gezond, blauwe plekken, kneusje hier, kneusje daar en een stuk tand kwijt.(misschien ingeslikt???)(goed bewaren voor de tandarts in Hoogkerk. Succes verder en ceep cool In iedergeval ziet de foto met Esmé er nog leuk uit, ik zie nog alle voortanden, enne misschien moet je nog wat meer vet om de ribben kweken, dit voorkomt blauwe plekken. -
05 November 2010 - 22:26
Ronald -
06 November 2010 - 11:26
Nienke:
Hi Jannicke!
Fijn dat het goed gaat en vooral dat je het zo naar je zin hebt! Ik vind het supergoed dat je weer zo ver bent gekomen! Zet hem op!
Liefs, Nienke -
07 November 2010 - 19:01
Ingrid:
Heyz Glijdie!
Ik kan niet wachten tot je volgende berichtje, zou bijna een actie beginnen: Meer blogs, meer blogs! I want news!
Maar kdoe het maar niet... ;)
Hoe kwam het, die tand? Neem aan dat je niet bent vergeten dat je een helm opmoest richting beneden, dus dan moet het toch op een andere manier zijn gekomen..
Uitstoten??? Badkamer-glij-actie???? Overslag-over-het-bed-avontuur?
Haloweenparty-gone-mad? Jacuzzi-adventure?
Mijn imagination is best groots...
Goed, genoeg onzin neergeschreven... Go enjoy!
Envy you! xXx, I.