Seizoen staat voor de deur
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannicke
11 Oktober 2008 | Nederland, Groningen
Na een zomer hard trainen begint het nu toch echt te kriebelen.Over ruim een week staan we weer op het ijs van Amerika om het bobseizoen af te trappen. Samen met Esme, Edwin,robbert en ivo zullen wij volgende week zaterdag beginnen aan de reis naar Amerika. De eerste week zullen wij naar Lake placid gaan om daar lekker te trainen. Vervolgens zal er verder worden gevlogen naar Salt Lake city om daar mee te doen aan de Americans Cup.
Voor mij een hele eer, omdat Esme daar ook nog nooit is geweest. Samen gaan we er natuurlijk een super gezellige en snelle tijd neer zetten!!
Daarna vliegen we door naar Italie, daar zal het een spannende week worden tussen Tine en Urta. Zij zullen moeten uitvechten wie de eerste remmer van Esme wordt, dit zal gebeuren door een push test. De beste zal uiteindelijk de World cup starten. En wat maakt het dit jaar zo spannend…
Dit seizoen zal een seizoen zijn waarin wij weer goed gekleed in Craft gaan, een nieuw wedstrijdpak hebben, beter materiaal en vooral een seizoen waarin bobteam kamphuis zich moet NOMINEREN voor de Olympische Spelen.
Dit kunnen zij doen door een top 8 world cup of op het WK een top 8 te sleeën. De lat ligt hoog, maar we gaan er met z’n allen keihard voor werken. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons doel realiteit wordt. Zoals er wel eens word gezegt 'if you can dream it, you can do it'!!
Nog 1 week aftellen… Ik zal regelmatig weer een berichtje achterlaten net zoals afgelopen seizoen. Ik zou het weer super vinden om af en toe een berichtje van jullie terug te krijgen.
xxx
xxx
11 Oktober 2008 - 09:09
Joska:
Heej meis,
Heel veel plezier in de States! En zet hem op tijdens de AC's! Ik moet helaas in Europa blijven om te trainen, omdat ik anders geen coaching heb....Ik kom je vast nog wel ergens tegen deze winter!
x -
11 Oktober 2008 - 09:58
Daan:
Hey dappere!
Gave outfit! Ben je weer heel? Geniet er in ieder geval van! -
11 Oktober 2008 - 17:32
Jtje:
Heey kanjer,
Ik wil je veel plezier wensen, Maak het lekker naar je zien. Geniet van de momenten dat je op het ijs mag zijn, en alles daarom heen!!
Ciaociao -
12 Oktober 2008 - 07:51
Nienke:
Hey Yannicke!
Veel plezier het komende seizoen, doe je best en geniet ervan!!
Liefs, Nienke -
12 Oktober 2008 - 09:55
Inge:
Super gaaf weer, je hebt het goed voor elkaar!! Dat is wat anders dan die goede oude tijd!
xxx -
12 Oktober 2008 - 18:01
Mathieu België:p:
je zit er toch weer lekker strak in hé!!
veel succes in amerika!
dikke kus X -
12 Oktober 2008 - 19:39
Eline:
Haaaj meid!
Veeel plezier in Amerika! Geniet er maar van! En wat een vet mooi pak trouwens!
Liefss! -
13 Oktober 2008 - 10:15
Helena:
Hey Jannicke,
Zit ik op mn werk, wat ligt daar op mn bureau, een foto van Jannicke! Super grappig dat je op de flyer van de fitnessvakdagen staat:) Geniet iig, ik zal de flyer bewaren, zodat ik aan je kan blijven denken :P -
17 Oktober 2008 - 11:45
Louise:
Heee!
Echt héél veel plezier & zet hem op! Mooie pakjes ook van craft!;) En ik zal je blijven volgen!
kus! -
17 Oktober 2008 - 15:11
Majken:
GO FOR IT!!!!
kom op meid, veel succes en veel plezier. maar dat laatste komt altijd goed bij jou!!!
toedelsssss